|
Post by Damon Salvatore on May 21, 2012 9:54:22 GMT -5
Deimonas žvilgsniu parodė Stefanui tylėti. Jis buvo sumąstęs, kaip išbris iš nemalonios situacijos, sugebėdamas nuslėpti tiesą nuo Elenos. - Jis kliedi. Jis turi psichologinių problemų. Neseniai prarado artimą žmogų. Iki šiol negali susitaikyti su praradimu. Viskas gerai, Stefanai. - Deimonas priėjo prie brolio ir švelniai patapšnojo per petį. - Tu ne vienas.
|
|
|
Post by Stefan Salvatore on May 21, 2012 9:56:15 GMT -5
Stefanas stovëjo kaip ábestas. Akys sudrëko nuo aðarø, bet jos neiðriedëjo, tik buvo sustingusios tarsi stiklas. Ðirdá uþplûdo skaudûs prisiminimai apie Katerinà, jos paveikslas, jos ðypsenà. Jis suspaudë kumðtá, mëgindamas sutramdyti skausmà.
|
|
|
Post by Elena Gilbert on May 21, 2012 9:57:21 GMT -5
Elena pajuto gailestá Stefanui. - Man labai gaila... - ji priëjo prie Stefano ir apkabino já, glostydama nugarà. - Man tikrai labai labai gaila.
|
|
|
Post by Stefan Salvatore on May 21, 2012 9:58:41 GMT -5
Stefanas neapkabino Elenos, jo rankos buvo nuleistos, jis nejudëjo. Jos apkabinimas numaldë jo ðirdies skausmà, jis pajuto ðilumà, jautësi gerai. - Jau eisiu. Aèiû uþ kolà. - jis paliko Elenos namus.
|
|
|
Post by Damon Salvatore on May 21, 2012 10:00:25 GMT -5
Deimonas triumfuojamai šypsojosi. Matė, kad Elena sutrikusi, liūdna. Jis apkabino ją. - Jam to tikrai reikėjo. - sukuždėjo.
|
|
|
Post by Elena Gilbert on May 21, 2012 10:01:10 GMT -5
Elena apsikabino Deimonà ir prisiglaudë prie jo. Bûdama ðalia jo ji jautësi saugi.
|
|
|
Post by Damon Salvatore on May 21, 2012 10:05:20 GMT -5
Deimonas pabučiavo Eleną į kaktą.
|
|
|
Post by Elena Gilbert on May 21, 2012 10:07:05 GMT -5
Elena ðiek tiek atsitraukë nu Deimono, bet tik tiek, kad matytø jo veidà. - Að nesu tikra, kad elgiuosi teisingai. - pasakë Elena nelabai tvirtai. - Tiesiog... að neþinau ar esu pasiruoðusi naujiems santykiams. - ji vylësi, kad jis supras, duos jai laiko, pasakys, kad viskas gerai, jie gali bendrauti kaip draugai, kol ji susivoks savo jausmuose.
|
|
|
Post by Damon Salvatore on May 21, 2012 10:08:20 GMT -5
Deimono veido išraiška pasikeitė. Jis paleido Eleną iš savo glėbio. - Ar tai dėl mano brolio?
|
|
|
Post by Elena Gilbert on May 21, 2012 10:09:13 GMT -5
- Aiðku, kad ne. - pasakë Elena net nedvejodama. - Tiesiog man reikia laiko. Susivokti, ko að noriu ið gyvenimo. Susivokti, kà jauèiu tau.
|
|