Post by acsalgingpricap on Feb 22, 2022 16:45:08 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crab War: Idle Swarm Evolution ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crab War: Idle Swarm Evolution IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daha çox aldadır ▞▞▞
▞▞▞ Crab War: Idle Swarm Evolution 2022 version ▞▞▞
Bu oyunu bəyənirəm, çünki bunu uzun müddət oynasanız, "Qızıl Şüa" əldə edə bilərsiniz və bu, bu gün mənim başıma gəldi və "Qızıl Şüa" sizə çoxlu QIZIL qazandırır!! Məndə həmçinin "Tapper Crab"👆 + 🦀 = Tapper Crab" və "Tapper Crab" avtomatik olaraq sizin üçündür ki, siz XƏRÇƏNİN kürü tökmək üçün toxunmağa ehtiyac qalmayasınız!! Siz həmçinin "Sürünənlər" "🐊 və ya 🦎 ilə mübarizə aparmalısınız. “Mən bilmirəm, onlar necə sürünəndirlər... siz?
Bu oyun əladı amma mən 3 qiymət verdim çünki həmişə 3 dəqiqə oynayandan sonra xarab olur zəhmət olmasa bu problemi həll edin plzz bu oyun yaxşıdır və mənim telefonum 4 gb ram var amma qəzaya uğrayıb
Bunun daha yaxşı təfərrüatlara ehtiyacı var, lakin bu, əyləncəli tap oyunudur
Əla, bəzi oyunlar kimi reklamlarla spam göndərmədiklərini və birinə baxmaq istəyib-istəmədiyinizi seçə bilmənizi çox sevirəm. Mən bu oyunu təxminən 2 il əvvəl oynayırdım və indi yenidən başlasam da, görəcəyim çox şey var, bu oyunu hazırladığınız və onu yeniləməyə davam etdiyiniz üçün təşəkkürlər. 🦀 c l a c k
Crab War: Idle Swarm Evolution Seikkailu kbcr
düzəldə bilərsən. 23% kəkələyir idk yüklənir niyə amma mən oyunun keşini təmizləsəm işləyir, amma bu problem mənim güclü internetim var amma oyuna deyirəm, qoşula bilmirəm Proqramı keşi təmizləyirəm və ya məcbur dayandırıram. internetim 45 Mbps olan hər şeyi düzəldin pls 5 ulduz verdim!
Böyük və Möhkəm "PAY" divar maneəsi. Səviyyəni yüksəltmək çox çətindir, çünki inkişaf etmək daha da çətinləşir. Oyunçu F2P rejimini oynayanda çox yavaş irəliləyiş.
Star Tap-a nə oldu? Niyə artıq mağazada yoxdur?
İndiyə qədər yaxşı oyun oldu.... Reklam mükafatları daha yaxşı və bir az daha az reklam ola bilər
Mən Crab Wars-u sevirəm, axtardığım oyun idi, qalan bütün oyunlar təxminən 15-20 dəqiqə ərzində darıxdırıcı olur. Ancaq Crab Wars tamamilə əksinədir, bu qədər asılılıq yaradır. Orta hesabla 1-2 saat oynayıram. Mən də istəsəm daha uzun müddət oynaya bilərəm, sadəcə olaraq möhtəşəm Devs işlərini davam etdirin və daha çox yeniləmə edin!
Reklamların miqdarı gülüncdür. Vaxtınızı boşa keçirməyin, çoxunu reklamlara baxmağa sərf edəcəksiniz.
Yaxşı proqramdır amma mənim tipim deyil 😑
Deyir ki, mənim fırıldaq sistemim var, amma heç vaxt etməmişəm və indi əsas oyundan başqa heç nə oynaya bilmirəm. Ona görə də daha kral xərçəngləri ilə oynaya bilmərəm
Ağılsız toxunma. Mən sadəcə bacarmadım. Oyun tez cansıxıcı oldu.
BADLAND Nuotykių nmvv
Oyunu açdığım zaman qabiliyyətlər soyuyur və aktivləşdirmək üçün 30 dəqiqə gözləməli oluram...
Bu, heç bir şey olmayan gözəl cilalanmış bir yığındır. Çox qısa müddət ərzində çox cəlbedici.
Hər hansı digər boş oyundan başqa heç nə yoxdur. Üç ulduz yalnız işin vizual tərəfi üçün. Düzünü desəm, birini oynamısansa, hamısını oynamısan.
O, mənə onu oynamağa icazə vermədi, çünki mən hər dəfə ona daxil olanda ekran qaralmamışdan əvvəl oyun 40%-dən 79%-ə qədər istənilən yerdə yüklənirdi, sonra ana səhifəm açılır və mən onu heç vaxt oynaya bilməzdim. Buna 1 əvəzinə 2 ulduz verməyimin səbəbi, onu əvvəllər oynamışam və əyləncəlidir, lakin bu, artıq mənim üçün işləməyəcək.
Əgər pulunuz yoxdursa, heç bir səbəb olmadan boş yerə vaxt itirdiyimi silmək məcburiyyətində qaldım, mən başa düşmürəm ki, insanlar niyə varlıların xeyrinə siyasi oyunlar qurmağa davam edirlər. Əsas oyun oyunu maliyyələşdirmədən bir dəfə sözügedən insana bu qədər çox şey verməzdi Əyləncəli, amma heç vaxt heç bir şeydə 1-ci ola bilməyəcəksiniz
Düzünü desəm, mən bu oyuna aludə olmuşam, çünki o, özünəməxsus təcrübəyə malik olmaqla, adətən rpg-də olan bəzi təcrübələri təmin edə bilər və noobs və peşəkarlara başlamaq üçün əla təcrübə təqdim edə bilər, hətta tıklayıcı/boş nifrət edənlər də onu sevə bilər!
Əla oyunu sevirəm, lakin yükləmə həmişəlik vaxt aparır və mən Play Store-dan 3 dəqiqə və ya daha çox müddətə kənarda olanda bütün endirilmiş məlumatlar silinir və yükləməyə yenidən başlamalıyam. Əslində wifi pisdirsə.
Oynamaq əyləncəli idi. Qrafika çox yaxşı idi, amma bir az sonra oyundan bezdim. İnkişaf etdiricilərə qarşı heç bir şey yoxdur, sadəcə şəxsi fikirdir.
Al
Gözlədiyimdən bir qədər yaxşı. Heyrətamiz musiqi, gözəl qrafika və spritlər və asan oyun. Reklamların çox olmadığını və görünənlərin baxdığınız üçün mükafat almağınızı xoşlayıram, bu gözəldir. Ümumiyyətlə, yaxşı bir oyun, baxmayaraq ki, mirvari ilə mağazada almaq üçün daha çox, daha yaxşı şeylər var? Mən bunu bir növ çatışmazlıq hesab etdim, xüsusən də oyunun "almaq çətin, lakin pulla əldə etmək asan" valyutası olduğuna görə. Mən mütləq bu oyuna daha çox yeniləmə görmək istərdim.
Bu oyun olduqca yaxşıdır. Mən turnirlərdən daha çox mükafat almağı məsləhət görürəm. Mənə elə gəlir ki, 1-ci yer üçün 10 Gen xalı kifayət deyil. 1-ci yer üçün 12 və ya 15 Gen xalını qazanmağa çalışın. Ümumilikdə olsa da... Bu əla oyundur!
Bu necə 10 deyil, 1 ulduz alır? bu, mənim indiyə qədər oynadığım ən yaxşı oyundur. Bu, çox yaxşıdır, çünki siz oyun olanda, əvvəlki oyunda (Ən azı Mənim üçün) növbəti səviyyəyə keçmək üçün mübarizə aparmırsınız və oyun məcbur etmir hər oyun kimi reklamlara baxa bilərsiniz. Buna görə Allaha şükürlər olsun
Oyun yaxşıdır, sadəcə çox çökür, 10 dəqiqə belə oynaya bilmirəm
ME: oh, crabs haqqında rpg oyunu Mən də: oh, bu tıklayıcı oyunu görürəm. Mən də: (avtoklikeri yükləyirəm) Məndən qorx oyunu, çünki avtomatik tıklayıcı gücüm var
Gözəl görünür, minimal reklamlara malikdir və olduqca səliqəli bir konsepsiyadır. Baxmayaraq ki, bu, həqiqətən bir oyun deyil. Mən onu buraxdığım müddətcə necə hiss edirsə, başlanğıcda da eynidir. Heç bir çətinlik və ya strategiya yoxdur, sadəcə olaraq, qeyri-müəyyən müddətə eyni tempdə qalmaq üçün qızıl qazanın və xərcləyin.
Əyləncəli, sadə oyun. Məcburi reklam yoxdur, bu bir artıdır.
Bu oyun üçün hesab çox sakitləşdiricidir. Mexanika digər kran oyunlarına nisbətən daha az qarışıqdır və mən bunu yüksək qiymətləndirirəm. Redaktə: Oyunumu niyə sildiniz? Heç bir şey almadan nə qədər irəli getdiyimə görədir? Bir əvəzinə 5 ulduz-2 idi, çünki bu oyundan həqiqətən həzz alırdım... onu açıb qənaətimin yox olduğunu görənə qədər. Bəlkə bir haker idi, idk.
Crab War çox asılılıq yaradan oyun və əla vaxt öldürücüdür. Çox gözəldir və rəngləri göz qabağındadır, vizual olaraq əla görünür. Əsas oyunun köhnəlməsi halında, bəzi digər mini oyunlar da var. Onun bəzi oyundaxili alışları var, lakin onlar oyunu tamamlamaq üçün lazım deyil. Ümumiyyətlə, əla oyun, tövsiyə edirəm.
크랩 전쟁 (Crab War) 어드벤처 vjkt
vaxt keçir, amma təkrarlanır.... çox darıxdırıcı
İnanılmaz oyun, sadəcə olaraq, dostlarınızla koop rejimində və ya dostlarınıza qarşı oynaya bilsəniz, əla olardı, başqa bir gözəl şey, məsələn, 2v2 kimi və ya bir klanda belə bir şey yoxdur, buna görə də 4 ulduz qoyduq, amma ümumiyyətlə. əla oyun
Bu oyunu çox bəyənirəm, amma düzəldilməli olan bir neçə şey var. 1. Səviyyəni 700-ə çatdırdım, amma 550-dən yuxarı olmağıma baxmayaraq, bu, mənə prestij qazandırmazdı. 2. Hər hansı bir reklamı izləmək oyunu pozdu. Bu problemlər həll edildikdən və düzəldildikdən sonra xəstə dərəcəsi 5.
Crowd Wars möhtəşəm
Bu yaxşıdır, lakin onların bir neçə səhvi sizi incidə bilər, vampir sürünən mübarizəsində onun sağlamlığı pozula bilər və təkrar-təkrar başlaya və sizi onu döyməyə mane ola bilər.
Əla oyun əslində onu quraşdırıb oynayıram oyun üçün həyəcanlandım amma 25% yüklənmədə dayandı və mən o qədər əsəbləşdim ki, oynamadılar və məlumatımı bu oyuna sərf etdim 😡
Crab War: Idle Swarm Evolution Приключенски dtp
Əylən! Ancaq çökməyə davam edir, demək olar ki, oynanılmır. Bəzi günlərdə 15 dəqiqədə bir, bəzi günlərdə isə 30 saniyədə bir olur. Sabitləndikdən sonra reytinq dəyişəcək. Həm WiFi, həm də mobil rabitə üzərindən baş verir, heç bir yeniləmə problemi təhrik etməyib, lakin ümid edirəm ki, tezliklə həll yolu tapılacaq! İstifadəçi ID-si ClWP31CQAx-dır
Bu çox gözəl oyundur, baxmayaraq ki, çox zəhlətökən səhvlər var. Məsələn, bəzi reklamlar oxunduqda tətbiqin asılmasına və sadəcə ilişib qalmasına səbəb olur ki, məni proqramdan əl ilə çıxmağa və onu yenidən başlatmağa məcbur edir. Ciddi qıcıqlandırıcı. Bunlar oynana bilən reklamlardır (golf toqquşması və arı bir şey proqramı) lütfən düzəldin! Telefonum huawei p20 pro-dur. Təşəkkürlər!
oyun indi mənim üçün yüklənməyəcək
5 olardı, amma "bu mükafatın reklamına baxın" sadəcə pis hiss edir. "Watch for x2" kəpənəklər tərəfindən aldadılmaqdan daha yaxşı olardı.
Kiçik və sadə görünür - vurun, vurun! Ancaq oyuna daha da yaxınlaşdıqca, nə qədər çox şey açırsan və daha çox kilidi açmaq istəyirsən. O, həmçinin yeni hadisələr üçün daim yenilənir. Bir neçə kiçik səhv var, amma böyük bir şey yoxdur. Mütləq yükləməyə dəyər və bəlkə də bir neçə proqramdaxili satınalma. :s
Cua Chiến Tranh (Crab War) Phiêu lưu jdym
Yaxşı oyundur, amma 50% bonus üçün əlavəyə baxdığınız zaman o, sizə tam 50% vermir, bunun neçə faiz verdiyini bilmirəm, amma ilkin mükafatdan ikiqat deyil....
Görünür, heç bir taktika yoxdur və heç bir real problem yoxdur. Hiss olunur ki, oyun üçün çox şey yoxdur. 3 ulduzun yeganə səbəbi musiqinin çox unikal olmasıdır.
Yaxşı dizayn edilmiş tapper oyunu. Mən bunu həm çətin, həm də rahatlaşdırıcı hesab edirəm. Riyaziyyat həvəskarları üçün mütləq əyləncəli olardı! Mən bir neçə həftədir ki, hər gün oynayıram və bu oyundan heç yorulmuram.
oyun gözəldir, lakin WAAAY çox asandır. Mən 400-cü səviyyəyə çatana qədər döyüşü uduzmadım və yalnız ona görə ki, bir patron ortaya çıxdı. Ancaq oyunun mexanikasının maraqlı olduğu ilk dirçəlişimə çatacağammı bilmirəm, çünki bu nöqtəyə çatmaq əbədi vaxt aparır. İkinci mutasiya nöqtəsinə çatmaq üçün yenidən bu qədər vaxt sərf etməliyəmsə, mütləq bir ulduz atmış olaram.
Çox pis deyil, yaxşı vaxt qatili. Çoxlu reklamlara baxmasanız və ya oynamaq üçün pul ödəməsəniz, müəyyən bir nöqtəyə çatdıqdan sonra dəhşətli təkrarlanan və yavaş.
Sadəcə olaraq artefakt 2 etdim və o, məni 200 metr atladı və indi heç nə edə bilməz, çünki sürünənlər artefaktı güclü şəkildə sındırmaq və səviyyəmi 520-yə qaytarmaq istəyirlər ki, mən də oyunu oynaya bilərəm, əgər belə etsəniz, rəyimi dəyişəcəm, təşəkkürlər zəhmət olmasa dəyişin.
Mən bunu illərdir oynayıram. Təəssüf ki, onu silməli oldum, çünki texniki problemlər var, amma geri döndüm! Siz fantastik oyun icandy etdiniz! Möhtəşəm işə davam edin!