Post by acsalgingpricap on Feb 22, 2022 16:39:04 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mad Skills Motocross 3 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mad Skills Motocross 3 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ מרמה עוד אסימונים ▞▞▞
▞▞▞ Mad Skills Motocross 3 2022 version ▞▞▞
עד כמה שרציתי ליהנות מהמשחק הזה כמו שעשיתי עם Mad Skills BMX 2, אני פשוט לא יכול להמליץ עליו לאף אחד אלא אם כן אתה מתעניין בהוצאות כדי להיות תחרותיים. לא אכפת לי לטחון להגיע לאן שאני רוצה להיות ולהקדיש שעות, אבל כרגע אין דרך אפשרית להתקדם עם העיצוב הנוכחי. התגמולים קטנים מדי ופוחתים כאשר משלימים את אותו מירוץ מספר פעמים. אם טורבורילה תשנה את המטבעות/מערכת התגמול אני אחזור. עד אז נמחק.
האופנוע שלי איטי וקשה מאוד להשיג את הנקודות.
משחק מדהים. נהיה ממש קשה אחרי זמן מה. ללמוד גלגלים זה הדבר הכי חשוב.
אני רוכב מוטוקרוס והמשחק הזה לפעמים לא מציאותי, אבל זה רק מוסיף לכיף! יש כל כך הרבה מפות ואירועים שונים שלעולם לא תשתעממו! רק הערה, נאלצתי להוציא כסף במשחק הזה כדי לעמוד בקצב.
משחק מהנה מאוד בהחלט טוב יותר משניים אני אוהב את השוט. אבל זה סופר קשה לשדרג לאופניים אחרים. חוץ מזה הייתי נותן לו חמישה כוכבים
אני חושב שהמשחק הזה מעולה! ללא ספק שיפור מ- Mad skills motocross 2. הבעיה היחידה שיש לי היא כמות הפיגור העצומה בתפריט ובמסך הטעינה.
אני נהנה מהמשחק זה די כיף אבל אני לא מצליח להבין איך להקפיץ קפיצה? חיפשתי בהגדרות לא מצאתי
Mad Skills Motocross 3.
אוהב את המשחק שונא את הטחינה שאתה לא מרוויח נקודות זכות ממרוצים ויריבים מהר מדי בשבילך. אשמח לתת 5 כוכבים אבל הטחינה היא יותר מדי
מערכת התגמול כל כך לא פרופורציונלית למה שאתה צריך כדי להתקדם. עצוב לראות את החברה הולכת לשלם כדי לשחק.. אתה רואה את התשובות שלהם ואומר שהטחינה היא חלק מהמשחק אבל זה לא היה ככה ב-mm2. אתה אפילו לא יכול לעשות מסלולים בלי אופניים 5 ואתה אפילו לא יכול לפתוח 3. מגוחך לחלוטין.
Mad Skills Motocross 3 1.3.3 Mod money ... מעשוגע סקיללס מאָטאָקראָסס 3 - דער דריט טייל פון די אַרקייד ראַסינג שפּיל מיט אַ ימפּרוווד וויזשאַוואַל
כן, הוא מתנדנד הרבה יותר טוב מהאחרים, זה באמת מטלטל ואם אתה הולך לשחק מזל טוב, אתה יכול לשחק נגדי
Mad Skills Motocross 3 مسابقه zds
משחק ממש נחמד 👍. אני חושב שזה יהיה ממש מגניב אם תוכל לעשות מעקב לבד שתוכל להתאמן עליו... אם אתה חושב שזה רעיון טוב בבקשה הוסף את זה למשחק... 😅
אוהב את המשחק אבל הפקדים והבונוסים יכולים להיות קצת יותר
זה כל כך כיף לשחק כשאתה משועמם וזה כל כך נעים
Loglig - Sports clubs app: insight & download.
זה משחק ממש כיף שאני משחק בו שעות על גבי שעות.
אוהב את המשחק ואת הפריסה המציאותית יותר, אבל האופניים החדשים יקרים מדי עם הכלכלה מכיוון שלא כולם יכולים להרשות לעצמם לזרוק 50 דולר כדי להיות במגרש משחק שווה עם השאר לאחר השלמת סט של מסלולים, אחרת הייתי עושה זאת. לתת 5 כוכבים
גרפיקה מדהימה, משחק מהנה, 100% תשלום כדי לשחק במשחק. זה דורש כסף כדי לעבור את אופניים מס' 2
משחק מגניב אבל קשה. קבל אופניים עם כמות כל כך נמוכה של מטבעות שניתנו לכל מירוץ. נתקעו על אופניים 4 לנצח.. זרוק כלב זקן איש עצמות יהיה הרבה יותר כיף לשחק
זה משחק מאוד כיף!!! אני אוהב את המשחק הזה🤙
משחק נחמד, אבל זה פשוט יקר מדי לשחק מעבר לנקודה מסוימת. אני מעדיף לשלם על המשחק מראש, ואז יהיה לי סיכוי ריאלי להשלים אותו.
ממש בושה, משחק נהדר יכול לבזבז שעות משחק. אבל זה משתלם לשחק, אתה לא יכול להתקדם במשחק בלי לקנות את האופניים הבאים וכו'... חבל כי הגרסה האחרונה הייתה מעולה ואני בטוח שזה היה להיט אדיר בקהילת המוטוקרוס אם הם לא היו כאלה רודף בצע.
空島戰爭-方块模组 冒險 mrq
משחק נהדר אבל אתה לא מקבל הרבה מטבעות כדי לדרג את האופניים שלך
אני שונא את זה כשאתה מגיע לנקודה במסלול שבה אתה מואט אוטומטית מסיבה כלשהי. תמיד עוברים על ידי כל אדם שאני רץ מנקודה זו. משחק מגניב
ל-MSM2 היה ממשק טוב יותר ומסביב היה משחק מושלם, למעט הרכישות והפרסומות בחיים האמיתיים, אבל אני רואה שהסרת את זה עכשיו אז זה מגניב, אבל כן אהבתי את הממשק האחרון הרבה יותר. שווה להוריד וללא פרסומות (אלא אם כן תבחר בכך)
יותר מדי מודעות שיופיעו במשחק. 👎
כיף בדיוק כמו המשחקים הקודמים אבל המודעות החדשות מאוד מתסכלות. במיוחד אלה שמתקינים אוטומטית אפליקציה לא רצויה רק בשביל לגעת בכל מקום על המסך, גם בעת סגירת המודעה. למעשה שילמתי על המשחק הקודם כי שיחקתי בו כל כך הרבה, אבל הפורמט החדש הוא דגם כל כך ברור של "שלם כדי לנצח" שאני מסרב להוציא שקל על זה. ברגע שצצה מודעה אקראית, אני סוגר את האפליקציה ופותח מחדש. טחינה לשדרוגים זה לא רעיון נורא. אבל לא הנכון
משחק נהדר והכל, אבל יש באג כאשר אתה מופיע מחדש פעמים רבות כתוצאה מכשל בתקלה על פני המפה והלוואי והיה מצב משחק חופשי
משחק מדהים. יש לי את זה 4 כמה ימים עכשיו. למרות שקשה להרוויח כסף ודברים והתאמה אישית יקרים, זה משחק מדהים. אוהב את התחושה התלת מימדית החדשה בו. אבל אתה יודע מה יהפוך את המשחק הזה להרבה יותר כיף?? האם אם אתם הוספתם תכונה שבה תוכלו להוסיף את החברים שלכם לרשימת החברים ולמרוץ זה עם זה בזמן אמת. ואולי החברים שלך יכולים לתת כסף על מי מנצח וכאלה. זה יהיה חולה כמו. אנא שקול את המשוב שלי.
משחק מהנה מאוד, ממכר. הסיבה היחידה שאני נותן 4 כוכבים במקום 5 היא בגלל שלעתים קרובות זה קופא במהלך פרסומות ומעבר בתפריטים אז אני צריך לסגור את האפליקציה ולפתוח אותה מחדש כך שזה הופך מתסכל
המשחק הזה היה כיף עד שהוא התחיל להתקלקל אני מניח שהתכוונתי לצום או משהו שאני לא שונא אותו זה מבאס
Mad Skills Motocross 3 Đua xe pjj
משחק מהנה אבל ממש חבל כמה זה יקר לשדרוג עד כדי גיחוך הייתי בהלם.
Mad Skills Motocross 3 Ötmə tzks
חומר מילוי מעולה לזמן הרך
משחק מהנה, אבל ברגע שאני הולך לאופניים השלישי הייתי צריך אינטרנט כדי לשחק ולהרוויח כסף לוקח לנצח, יהיה 5 כוכבים אם הם יתקנו את זה
אופניים 3 שודרגו כולם אכן עדכנו עכשיו אופניים אבודים 3. היה צריך לקנות מחדש ... לא ממש חופר אותו